بهترین و موثرترین روش درمان آلرژی بینی در منزل با گیاهان و طب سنتی
بهترین و موثرترین روش درمان آلرژی بینی در منزل با گیاهان و طب سنتی
بهترین و موثرترین روش درمان آلرژی بینی در منزل با گیاهان و طب سنتی در سایت جسارت
درمان آلرژی بینی با طب سنتی ، درمان آلرژی بینی ، درمان آلرژی بینی در کودکان ، درمان آلرژی بینی با طب سوزنی ،درمان آلرژی بینی کودکان،درمان آبریزش بینی،درمان آبریزش بینی کودکان،درمان آبریزش بینی نوزادان،درمان آبریزش بینی در کودکان
بیماری آلرژی بینی
همه می دانیم که آبریزش بینی مشکل متداول و آزاردهندهای است. این امر به دنبال افزایش مخاط در سینوس و حفرهی بینی اتفاق میافتد. افزایش تولید مخاط پاسخ بدن به ویروسهای سرماخوردگی و آنفولانزا، محرکها و عوامل حساسیتزای بیرونی است. سرماخوردگی، واکنشهای آلرژیک، عفونت سینوسی و تغییرات ناگهانی دمای محیط شایعترین علل آبریزش بینی هستند. اگر درمان آبریزش بینی به موقع انجام نشود، میتواند باعث ایجاد سرفه، گوشدرد، و سردرد شود و مشکلاتی را برای فرد بهوجود آورد.حساسیت یا آلرژی بینی مشکل نسبتا شایعی است که بسیاری از مردم به آن مبتلا هستند. ژنتیک و محیط هر دو در بروز این مشکل موثرند.اگر یکی از والدین به حساسیت بینی مبتلا باشد، شانس ابتلای کودک 30 درصد است و چنانچه پدر و مادر هر دو به حساسیت بینی مبتلا باشند، احتمال گرفتاری کودک به 50 درصد میرسد.بروز آلرژی در هر سنی و در هر دو جنس ممکن است دیده شود. معمولا وقتی فردی به آلرژی مبتلا میشود تا مدتهای زیادی از آن رنج میبرد.سیستم ایمنی بدن بعضی افراد بهخصوص کودکان ممکن است با گذشت زمان به تدریج حساسیت خود نسبت به ماده محرک را از دست بدهد و علایم آلرژی به تدریج برطرف شود.آلرژی بینی معمولا فصلی است و در بهار و اوایل پاییز، علایم بیماری عود میکند، امـا در مواردی دیده میشود که بیمار در تمام طول سال از آلرژی رنج میبرد.آلرژی فصلی معمولا ناشی از حساسیت نسبت به مواد محرک بیرون از منزل مثل گرده درختان است، امـا آلرژیهایی که در تمام طول سال وجود دارد، معمولا ناشی از مواد محرک و حساسیتزای درون منزل مثل ذرات ناشی از پر پرندگان یا حیواناتی مثل گربه و… است.در این مطلب از سایت جسارت به بهترین و موثرترین روش درمان آلرژی بینی در منزل با گیاهان و طب سنتی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
علائم و تشخیص آلرژی بینی
– خارش بینی، دهان، چشمها، گلو و پوست
– آبریزش بینی
– عطسه
– ریزش اشک
– وجود خط عرضی روی پوست بینی
علایمی که دیرتر ظاهر میشوند، شامل احتقان و گرفتگی بینی، سرفه، احساس کیپ شدن گوش و کاهش حس بویایی است.گلودرد، سیاهی دور چشمها، پف زیر چشمها، خستگی، سردرد و خوابآلودگی نیز از علایم تاخیری هستند.معمولا شرح حال بیمار و علایم وی برای تشخیص کافی است. بهطور مشخص بیمار مبتلا به آلرژی از عطسههای مکرر صبحگاهی، آبریزش بینی، خارش و انسداد بینی رنج میبرد. این علایم معمولا در فصل بهار و شروع پاییز تشدید میشوند.تست آلرژی ممکن است نوع مادهای را که بیمار به آن حساسیت دارد مشخص کند. تست پوستی رایجترین روش تست آلرژی است. چنانچه پزشک تشخیص دهد که بیمار قادر نیست تست آلرژی را انجام دهد، از آزمایش خون هم میتوان کمک گرفت.میزان ائوزینوفیل خون مبتلایان به آلرژی بالاتر از حد معمول است.با اندازهگیری مواد شیمیایی که بدن طی روند حساسیت ترشح میکند و به درون خون وارد میشود (مثل ایمونوگلوبین E) نیز میتوان وجود حساسیت را اثبات کرد.در معاینه بالینی، مخاط داخل بینی که به طور معمول صورتی پررنگ یا قرمز است، کاملا رنگپریده میشود. شاخکهای بینی بزرگ و متورم هستند و ممکن است پولیپ بینی هم وجود داشته باشد.
درمان آلرژی بینی
بهترین
درمان برای حساسیت بینی، اجتناب و دوری کردن از عامل حساسیتزاست. معمولا
هر فرد بیماری بعد از مدتی بهتدریج متوجه میشود که نسبت به چه موادی
حساسیت دارد.خربزه، انگور و طالبی
مواد خوراکی شایعیاند که حساسیتزا هستند. روشن است که بهراحتی میتوان
از مصرف آنها خودداری کرد، امـا اجتناب از گرده درختان که در فصل بهار در
تمام شهر پخش است، امکانپذیر نیست. ولی با بستن پنجرهها و استفاده از
تهویههایی که هوای بیرون را وارد نمیکنند میتوان از ورود ذرات حساسیتزا
به درون منزل جلوگیری کرد.جایگزین کردن لحاف و تشک و بالش هایی که از پشم
یا پر حیوانات درست شده است، با انواعی که از مواد مصنوعی درست شده است و
استفاده نکردن از فرش یا موکتی که پرز تولید میکند، روشهای مثمرثمری
است.شستوشوی بینی با سرم فیزیولوژیک برای مبتلایان به فرم خفیف حساسیت
بینی سودمند است. با این کار ذرات حساسیتزا از درون بینی شسته میشوند. هر
فردی میتواند خودش در منزل سرم شستوشو را درست کند. برای این کار کافی
است نصف قاشق چایخوری نمک
را در یک لیوان آب ولرم حل کرده و با آن بینی را شستوشو دهد.متاسفانه
دارویی که بتواند به طور کامل حساسیت را ریشهکن کند وجود ندارد، امـا
درمان ضدآلرژی به خوبی میتواند علایم بیمار را به طور موقت برطرف کند.
- ۹۷/۱۰/۰۱