طرز تهیه و روش آماده سازی دسر بادام و پسته خیلی خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر بادام و پسته خیلی خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه دسر بادام و پسته بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دسر بادام و پسته را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر بادام و پسته خیلی خوشمزه و متفاوت
دسر بادام و پسته دسر مقویکه به صورت سرد سرو می گردد. این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.
مواد لازم برای تهیه دسر بادام و پسته :
کره :♦: 100 گرم
پودر بادام :♦: 200 گرم
شکر :♦: 200 گرم
خامه ساده ( کم چرب ) :♦: 150 میلی لیتر
مغز بادام خرد شده :♦: 8 عدد
مغز پسته خرد شده :♦: 10 عدد
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر بادام و پسته خیلی خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه دسر بادام و پسته :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه دسر بادام و پسته ابتدا باید
کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب نمایید.
پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید.
حرارت را کم نموده، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید.
حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد.
مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید.
یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید.
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر بادام و پسته خیلی خوشمزه و متفاوت
با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید.
طرز تهیه و روش آماده سازی دسر بادام و پسته خیلی خوشمزه و متفاوت
- ۹۷/۰۷/۰۶