دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی کریسمس اتریشی (شیرینی کوکی) بسیار خوشمزه

طرز تهیه شیرینی کریسمس بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شیرینی کریسمس , شیرینی کریسمس , شیرینی کوکی

اگر شما هم نام شیرینی کریسمس را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی کریسمس اتریشی بسیار خوشمزه

کوکی‌ Linzer، محبوب ترین شیرینی شب عید کشور اتریش و ایالت متحده آمریکا است.

این شیرینی را می توان به شکل و اندازه های مختلف برای انواع مراسم ها تهیه کرد. اما فرمت ثابت آن در هر شکل و اندازه، دو لایه کیک است که

همچون ساندویچ روی هم قرار گرفته اند و یک لایه مربا یا مارمالاد وسط آنها را پر کرده است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کریسمس :

گردو :♦: 200 گرم

 نشاسته ذرت :♦: نصف پیمانه

 کره آب شده  :♦: 1.5 پیمانه

 شکر قنادی :♦: 1 و 1/3 پیمانه

وانیل :♦: دو قاشق چایخوری

نمک :♦: سه چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ :♦: یک عدد

آرد کامل :♦: 2 و 3/4 پیمانه

مربای آلبالو یا تمشک :♦:   سه چهارم پیمانه

دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی کریسمس اتریشی بسیار خوشمزه

325 درجه فارنهایت معادل 160 درجه سانتی گراد می باشد.

طرز تهیه شیرینی کریسمس , شیرینی کریسمس , شیرینی کوکی

طرز تهیه شیرینی کریسمس :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی کریسمس ابتدا باید

گردو و نشاسته ذرت را در غذاساز بریزید هم بزنید تا گردوها کاملا پوره و آسیاب شوند.

در یک کاسه بزرگ، کره و یک پیمانه شکر قنادی را با همزن برقی و سرعت پایین مخلوط کنید.

سپس سرعت همزن را زیاد کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. وانیل، نمک و تخم‌مرغ را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن هم بزنید.

دوباره سرعت دستگاه را کم کنید و به تدریج و مرحله به مرحله مخلوط آرد و گردو را اضافه کنید.

خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید. آنها را گلوله کنید و سپس فشار دهید تا به دایره مسطح تبدیل شوند.

آنها را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یکی از خمیرها را از یخچال خارج کنید و 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

سپس روی سطح صاف، آرد بپاشید و با وردنه، خمیر را باز کنید تا نازک شود.

با قالب های فلزی به اشکال دلخواه آنها را برش دهید و هر تعداد کوکی که می توانید از آن تهیه کنید. همین کار را با باقی مانده خمیر تکرار کنید.

کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کوکی ها را با فاصله داخل آن بچینید.

آنها را به مدت 17 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا لبه های آنها طلایی شوند. سپس کوکی ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

پس از پخته و خنک شدن همه کوکی ها، 1/3 پیمانه پودر قند باقی مانده را روی آنها الک کنید.

در یک کاسه کوچک، مربا را با چنگال هم بزنید تا نرم شود. سپس روی نیمی از کوکی ها بمالید.

روی آنها یک لایه کوکی دیگر که پودر قند دارد بگذارید. این شیرینی خوشمزه آماده سرو است.

این شیرینی را می توان به مدت 1 هفته در دمای اتاق و دو ماه در فریزر نگهداری کرد.

 

دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی کریسمس اتریشی بسیار خوشمزه

می توانید لایه رویی شیرینی اتریشی را با کنجد و پسته و خلال بادام و … تزیین کنید.

طرز تهیه شیرینی کریسمس , شیرینی کریسمس , شیرینی کوکی

دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی کریسمس اتریشی(شیرینی کوکی) بسیار خوشمزه