طرز تهیه و دستور آماده سازی شیرینی مثلثی مغذار خیلی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی مثلثی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شیرینی مثلثی , شیرینی مثلثی , دستور پخت شیرینی مثلثی

اگر شما هم نام شیرینی مثلثی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه و دستور آماده سازی شیرینی مثلثی مغذار خیلی خوشمزه

این شیرینی های کوچک و زیبا بسیار مناسب برای پذیرایی در روزهای عید می باشند.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مثلثی :

آرد  :♦:  100 گرم

 کره :♦:  50 گرم

 پودر قند :♦:  30 گرم

 زرده تخم مرغ :♦:  1 عدد

 نمک :♦:  یک هشتم قاشق چای خوری

وانیل  :♦:  نصف قاشق مربا خوری

رنگ خوراکی   :♦:  مقداری

مواد لازم برای مغزی شیرینی :

 کره :♦:  50 گرم

 شکلات تخته ای قهوه ای :♦:  100 گرم

 گردو   :♦:  50 گرم

طرز تهیه و دستور آماده سازی شیرینی مثلثی مغذار خیلی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی مثلثی , شیرینی مثلثی , دستور پخت شیرینی مثلثی

طرز تهیه شیرینی مثلثی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی مثلثی ابتدا باید

آرد ، نمک، وانیل رو با هم مخلوط کرده و کره رو که بصورت مکعب های کوچکی برش زدیم با نوک انگشت با آرد مخلوط می کنیم تا کاملا جذب آرد بشه .بعد زرده و پودر قند رو می افزاییم .

خمیر شیرینی  رو مخلوط می کنیم، اگه شل بود یه مقدار دیگه آرد به اون اضافه می کنیم.

اگه خمیر باز هم شل بود دیگه آرد اضافه نکنید و خمیر رو در یخچال استراحت بدین .

 این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه .

سپس خمیر شیرینی رو با وردنه باز کرده و با قالب گرد به قطر حدود 5 سانت اونو قالب می زنیم .

برای مغزی این شیرینی ؛ ابتدا شکلات و کره رو روی حرارت کم قرار می دیم و به آرامی هم می زنیم تا شکلات و کره آب بشه.

بعد گردوی خرد شده ریخته و مخلوط می کنیم .

به اندازه فندق از این مواد برداشته و داخل خمیر قرار می دیم.

درصورتیکه مغزی به اندازه کافی سفت نیست و نمی شه گردش کرد می تونید کمی در یخچال قرار بدین تا سفت بشه.

سپس شیرینی رو به شکل زیر اونو می بندیم .یه مقدار از خمیرمون رو با رنگ نارنجی یا قرمز یا رنگ مورد نظر خودتون ،رنگ کرده و بعد قالب می زنیم .

سپس گل مورد نظر رو روی شیرینی مون قرار می دیم بعد روش مروارید نقره ای بگذارید.

اگه از ماکروفر استفاده می کنید : ابتدا با ۲۲۰ درجه سانتیگراد دستگاه رو گرم کنید ،و به مدت 15 دقیقه سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .

اگه از فر استفاده می کنید : فر رو از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بمدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

طرز تهیه و دستور آماده سازی شیرینی مثلثی مغذار خیلی خوشمزه

مدت زمان پخت شیرینی به فر شما بستگی داره ،پس هروقت زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی شیرینی آماده هست .

طرز تهیه شیرینی مثلثی , شیرینی مثلثی , دستور پخت شیرینی مثلثی

طرز تهیه و دستور آماده سازی شیرینی مثلثی مغذار خیلی خوشمزه